Δομημένη Καλωδίωση


Η ανάπτυξη των εφαρμογών και της τεχνολογίας εδραιώνουν την ανάγκη για χρήση δικτυακών υποδομών structuredcabling1τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στην κατοικία. Στα πλαίσια του όρου δομημένη καλωδίωση συνδυάζονται όλες οι καλωδιώσεις οι οποίες είναι υπεύθυνες για την ανταλλαγή/μεταφορά δεδομένων, φωνής και γενικά επικοινωνιών.
Η ΤΕΝ παρέχει την δυνατότητα εγκατάστασης και ελέγχου δομημένης καλωδίωσης με τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα.
Τα καλώδια που χρησιμοποιούνται κρίνονται κάθε φορά από τις απαιτήσεις της εκάστοτε εγκατάστασης και πάντα με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη.

 

Πιστοποίηση Καλωδίωσης


Ο πλέον αξιόπιστος τρόπος ελέγχου υπάρχουσας/νέας εγκατάστασης είναι cablingverification-flukeη πιστοποίηση καλωδίωσης. Με την χρήση ειδικών οργάνων της εταιρίας Fluke Networks, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον συγκεκριμένο τομέα, παραδίδονται εγγράφως αποτελέσματα που πληρούν τα διεθνή πρότυπα για την λειτουργία δικτύων.
Πιο συγκεκριμένα για δίκτυα χαλκού ή οπτικών ινών πραγματοποιούνται μετρήσεις στο σύνολο της καλωδιακής υποδομής η οποία περιλαμβάνει τις συνδέσεις από και προς τα patch panel και όλες τις πρίζες.

Η πιστοποίηση περιλαμβάνει τους εξής ελέγχους:
1. Έλεγχος φυσικής συνέχειας του δικτύουcablingverification1
2. Μέτρηση αντίσταση βρόχου συνεχούς
3. Έλεγχο επιπέδου ηλεκτρικών παρασίτων
4. Μέτρηση μήκους καλωδίων
5. Μέτρηση σύνθετης αντίστασης καλωδίου
6. Μέτρηση χωρητικότητας καλωδίου
7. Μέτρηση επιπέδου χωρητικότητας καλωδίου
8. Μέτρηση επιπέδου απώλειας σήματος
9. Έλεγχος επιπέδου συνακρόασης
10. Μέτρηση λόγου σήματος προς θόρυβο

Address

Διευθ. : Κρέμου 178,
Καλλιθέα, Τ.Κ. : 17675

Τηλ: (+30) 211 800 0447,
        (+30) 210 958 1517

Fax: (+30) 210 958 1517

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tensystems.gr

markerFind on Google Maps

Δραστηριότητες - Προϊόντα - Υπηρεσίες

Ασύρματα Δίκτυα, Τηλεφωνικά κέντρα VoIP, Δομημένη καλωδίωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαδραστικοί σταθμοί & Infokiosk, Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops, Συστήματα κρατήσεων, SEO Services, Remote Administration services (RAS),  Hotspot gateways, Intelligent Network Solutions, IP Surveillance & CCTV, Load Balancers, Large scale managed WLAN Networks