Το γνωρίζατε ότι μπορείτε να έχετε ολόκληρο τμήμα IT όποτε εσείς το επιθυμείτε αλλά και το ωράριο που σας βολεύει??

Στην ΤΕΝ αναγνωρίζουμε ότι δεν διαθέτουν όλοι οι πελάτες μας τους πόρους ή τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα το τμήμα του ΙΤ. Για αυτούς τους πελάτες, δημιουργήσαμε την υπηρεσία Remote Administration System (RSA) η οποία παρέχει μια επαγγελματική και ασφαλή υπηρεσία διαχείρισης.
Μέσω Remote Administration System, οι μηχανικοί μας είναι σε θέση να διαχειρίζονται κάθε πτυχή του συστήματος σας. Μπορούμε να διασφαλίσουμε μια υψηλή διαδικασία διαχείρισης της ποιότητας το οποίο θα διασφαλίσει όχι μόνο την αποτελεσματική καθημερινή λειτουργία, αλλά θα βοηθήσει επίσης και θα βελτιστοποιήσει την απόδοση του συμπλέγματος σας και θα ελαχιστοποιήσει το συνολικό downtime.

 

  • Κόστος-Αποτελεσματικότητα

Τα RSA καταργούν την ανάγκη για εκτεταμένη επιτόπια δραστηριότητα, αφαιρώντας έτσι σημαντικά το κόστος συντήρηρησης τεχνικού τμήματος. Αυτό καθιστά τα RSA μια πολύ αποτελεσματικά και οικονομικά μια αποδοτική λύση διαχείρισης του ΙΤ.
 

  • Ολοκληρωμένες λύσεις

Τα RSA πακέτα υπηρεσιών έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν το σύνολο των κοινών συστημάτων και των επιχειρησιακών απαιτήσεων εκάστοτε επειχήρησης. Θα συνεργαστούμε με σας για να εξασφαλίσουμε ότι οι επιλογές υπηρεσίας RSΑ θα καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες σας, αφήνοντας περιθώριο για προσαρμογή σε μελλοντικά επίπεδα της υπηρεσίας καθώς οι απαιτήσεις σας θα αλλάζουν.

  • Υποστήριξη

Υπηρεσία 24/7 για όσους διατηρούν συμβόλαια RSA το οποίο σημαίνει ότι τα συστήματα συνεχώς υπόκεινται σε προληπτικό έλεγχο της υγείας. Είμαστε σε θέση να διαγνώσουμε γρήγορα και να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό ποσοστό απόδοσης του συστήματος με ελάχιστο downtime.
Τα RSA παρέχουν ελέγχους σε τακτικά διαστήματα και δημιουργούνται επαγγελματικές εκθέσεις σε επίπεδο διαχείρισης, δημιουργώντας έτσι μια ολοκληρωμένη και πλήρη έκθεση ελέγχου για τις δικές σας διαδικασίες στο εσωτερικό της διασφάλισης της ποιότητας σας.

 

Πρόσθετα πακέτα υπηρεσιών μπορεί να προστεθούν ανά πάσα στιγμή, είτε να επεκταθεί το πεδίο των υπηρεσιών που παρέχονται, ή να παραταθεί η διάρκειά τους (κανονικά 1-έτους).  

 

 
 
 

Address

Διευθ. : Κρέμου 178,
Καλλιθέα, Τ.Κ. : 17675

Τηλ: (+30) 211 800 0447,
        (+30) 210 958 1517

Fax: (+30) 210 958 1517

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.tensystems.gr

markerFind on Google Maps

Δραστηριότητες - Προϊόντα - Υπηρεσίες

Ασύρματα Δίκτυα, Τηλεφωνικά κέντρα VoIP, Δομημένη καλωδίωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαδραστικοί σταθμοί & Infokiosk, Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops, Συστήματα κρατήσεων, SEO Services, Remote Administration services (RAS),  Hotspot gateways, Intelligent Network Solutions, IP Surveillance & CCTV, Load Balancers, Large scale managed WLAN Networks